Behandlingar

Beauty By Jennie

Certifierad Bryn- och Fransstylist

av Look by Linn Sveriges Skönhetsskola

 

Fransförlängning

Singelfransar 1:1

Singelfransar kallas även klassisk fransförängning, här applicerars en singelfrans på en naturligfrans. Fransarna är alltid anpassade och utvalda för vad den naturliga fransen klarar av att bära upp. Fransarna separeras noggrant så att inga fransar sitter ihop med varandra. En klassisk fransförlängning tar ca 2h, är det första gången du besöker salongen beräkna ca 30 min extra för konsultation, genomgång av skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Singelfransar finns i olika tjocklekar. På Salongen jobbar jag med 0,15mm och 0,18mm i C- och D-böj

 

Flatlashes 1:1

Flatlash är en singelfrans men då den är platt ger den ett starkare intryck. Den har även lite bredare fästyta och vissa upplever att den sitter bättre, flatshen väger mindre än en vanlig singelfrans så det blir inte tyngre belastning för fransarna. Man applicerar flatshes precis som singelfransar, alltså en singelfrans/flatlash på en naturligfrans. Fransarna är alltid anpassade och utvalda för vad den naturliga fransen klarar av att bära upp. Fransarna separeras noggrant så att inga fransar sitter ihop med varandra. En klassisk fransförlängning tar ca 2h, är det första gången du besöker salongen beräkna ca 30 min extra för konsultation, genomgång av skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Volymfransar 2:1- 5:1

Volymfransar är det senaste inom fransförlängning och har snabbt blivit mycket populärt då man kan applicerar flera lösfransar på en naturlig frans, små tunna fransar plockas upp och formas till en fin vippa som man sedan fäster på en naturlig frans. Man applicerar alltså flera lösfransar på en naturlig frans, man kan skapa ett väldigt naturlig utseende eller en fylligare look.

Ett volymknippe består av 2-5st volymfransar (2d 3d 4d 5d) dessa är mycket tunnare och mjukare än singelfransar, en volymfrans tjocklek är 0,05 0,07 eller 0,10mm.

En volym vippa i 5d 0,07 motsvarar samma vikt som 1st 0,18 singelfrans, man kan alltså få upp till 5 gånger så många fransar än vad man redan har, resultatet blir väldigt effektfullt.

 

Ett nytt set volymfransar tar ca 3h, är det första gången du besöker salongen beräkna ca 30 min extra för konsultation, genomgång av skötselråd, betalning och bokning till återbesök. Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

 

Lashdesign

 

 

 

 

Borttagning av Fransar

Om du vill ta bort din fransförlängning bokar du tid för borttagning av fransar.

Jag börjar med att lägga en pad för att skydda huden under dina ögon, sen appliceras en gel som löser upp bindningen mellan syntetfransen och den naturligafransen. I vissa fall används inte remover utan fransarna skalas bort. När alla fransar har tagits bort avslutar jag med att tvätta rent fransarna med fransschampo.

 

Bryn

Senast uppdaterad 2018-02-03

Copyright @ All Rights Reserved